Ali Atay'ın Limonata filmi 24 Nisan'da vizyonda

Burhan

Ali Atay'ı yönetmen koltuğunda göreceğimiz Limonata filmi 24 Nisan'da vizyona girmek için gün sayıyor. Limonata filminde Serkan Keskin, Ertan Saban, Funda Eryiğit, Luran Ahmedi, Zekir Sipahi gibi oyuncular yer alıyor.



Leyla ile Mecnun dizisinde oyunculuğu ile göz dolduran Ali Atay bu kez yönetmen koltuğuna oturuyor. Limonata filminde ilk kez yönetmenlik deneyimi yaşayacak olan Ali Atay filminin en az Leyla ile Mecnun kadar ses getirmesi bekleniyor.
Film, Makedonya- İstanbul ekseninde geçen bir yapım. Film 2 kardeşin babalarının vasiyeti üzerine uzun zaman sonra bir araya gelmelerini ve başlarına gelenleri anlatıyor. Filmin başrollerini ise Serkan Keskin ve Ertan Saban paylaşıyor.


Ali Atay kimdir?
Dursun Ali Atay 38 yaşında, Rize doğumludur. 20 Nisan 1976 tarihinde Rize'de doğdu. 1999’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Ali Atay "Şapkadan Babam Çıktı" adlı dizide başarısız illüzyonist Maksut’u oynamıştır. TRT'de 3 sezon boyunca yayınlanan Leyla ile Mecnun adlı komedi dizisinde oynadığı Mecnun Çınar karakteriyle büyük bir başarı yakalamıştır. Dizi yayından kaldırıldıktan sonra aynı dizi ekibi ile beraber çekilen ve Star Tv'de yayınlanan Ben de Özledim dizisinde kendini oynamıştır. Leyla ile Mecnun ekibinin kurmuş olduğu Leyla The Band grubunun vokalistidir.Leyla ile Mecnun ekibinin oynadığı ve Star Tv'de yayınlanan Ben de Özledim dizisinin baş rolünü oynamıştır. 2014 Haziranın da ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu Limonata adlı başrollerinde Serkan Keskin ve Ertan Saban'ın bulunduğu sinema filminin çekimlerine başlamıştır.