Hürkuş: Göklerdeki Kahraman Gösterime Girdi

UĞUR
0

Vizyon tarihi 25 Mayıs 2018
Yönetmen Kudret Sabancı
Oyuncular: Hilmi Cem İntepe, Gizem Karaca, Miray Daner 
Tür Dram, Savaş filmi
              Türk Havacılık Tarihine adını yazdıran, zamanına göre öncü girişimlerde bulunarak büyük bir cesaret örneği gösteren Vecihi Hürkuş filmi gösterime girdi.
             Filmin başrol oyunculuğunu canlandıran Hilmi Cem İntepe Survivor'da olduğu için filmin galasına katılamadı.Vecihi Hürkuş'u canlandıran Hilmi Cem İntepe adadan seyirciyi adadan gönderdiği mesajla selamladı. 
I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan, düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı bu sinemaya uyarlandı. Henüz 16 yaşındayken uçma sevdasının peşinden giden Vecihi Hürkuş, hayatını uçak üretmeye ve yeni pilotlar eğitmeye adamış bir gençti. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi Hürkuş'un hayatının anlatılacağı filmin yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın üstleniyor. Senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Hilmicem İntepe, Gizem Karaca, Miray Daner, Bora Akkaş, Zeyno Eracar, Murat Arkın, Bahadır Yenişehirlioğlu gibi isimler yer alıyor.Vecihi Hürkuş’un kahramanlıklarla dolu hayatını ilk kez beyazperdeye taşıyan Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filminin galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Yönetmen Kudret Sabancı başta olmak üzere filmin oyuncuları Gizem Karaca, Zeyno Eracar, Murat Arkın, Bahadır Yenişehirlioğlu, Efecan Dianzanza ve Gurur Aydoğan gala gecesine katıldı. 
                              

Hürkuş: Göklerdeki Kahraman  Fragman


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)