Terminator: Genisys Film Tanıtım 2015

Burhan
4
Terminator: Genisys Film Tanıtım 2015

Herkesin izlediği terminator yine ekranlarda..Bilim kurgu kategorisinde essiz eserlerden biri olan terminatör izleyiciyi ekran başına toplamaya hazırlanıyor. Terminator filmlerinin senaristi olan William Wisher Terminator : Genisys ile 1 Temmuzda vizyona girecek olan filmininde senaristi olarak yine karşımıza çıkıyor.










Terminator serilerinin Baş karakteri olan Arnold Schwarzenegger, Terminator: Genisys filminde yine baş karakter olarak karşımıza çıkacak. 1 Temmuzda vizyona girecek olan filmi şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. İnanıyorum ki bilim kurgu ve aksiyon türlerini seven sinemaseverler bu filmi de kaçırmayacaktır.


Terminator: Genisys filminin özeti ise şöyle geçiyor:

Genç Connor'ın geliştirdiği yapay zeka yakın gelecekte dünyayı ele geçiren üstün makinelere, robotlara dönüşecektir. Ve kendisini yok etmesi için savaşçı T-1000 günümüze gönderilecektir.


Terminator: Genisys yapımı hakkında kısaca bir bilgi verelim

1990'ları sallayan hikayesiyle Terminatör serisi bu sefer yeni bir üçleme olarak ele anıyor. Serinin beşinci filmi Terminatör 5'in senarsitliğini ise ilk iki filme imza atan William Wisher üstleniyor. Yönetmenliği Alan Taylor üstleniyor.




Yorum Gönder

4Yorumlar
  1. Yanıtlar
    1. yeni film tanıtımları için takipte kalınız..

      Sil
    2. yeni film tanıtımları için takipte kalınız..

      Sil
  2. Aksiyon severlerin izlemesi gereken güzel bir seri terminatör

    YanıtlaSil
Yorum Gönder